VILKÅR OG BETINGELSER

  1. Betalingsbetingelser

Når du har fullført bestillingen, vil du bli sendt en e-postbekreftelse. Det vil angi hva produktene er på bestilling, den totale kostnaden inkludert moms og Post og pakke kostnader. Hvis bestillingen din av en eller annen grunn ikke kan behandles, vil et medlem av kundeserviceteamet kontakte deg for å forklare vanskeligheten.

  1. Leveringsbetingelser

Levering av produktene skjer som angitt på ordrebekreftelsen. Dersom leveringen av produktene blir forsinket, vil vi gi deg informasjon så fort vi har kunnskap om det, sammen med informasjon om, og eventuelt når, levering kan skje, eller om produktet(ene) er utsolgt. Vi gir deg valget mellom å opprettholde ordren, fastsette ny leveringsdato eller kansellere ordren. Dersom du har bestilt mer enn ett produkt kan det hende at du får produktene i separate forsendelser.

  1. Reklamasjon

Etter at du har mottatt produktene, anbefaler vi at du så snart som mulig undersøker om leveransen er i samsvar med ordrebekreftelsen, om produktene er blitt skadet under transporten, eller om produktene ellers har feil eller mangler. Ta umiddelbart kontakt med Posten / Bring etter kontroll og avtal vareretur om det er avvik eller skader.

Angre/Returfrist ved post leveranse er 14 dager fra varen er mottatt. Varen som eventuell returneres skal tilbakeleveres i samme forfatning som mottatt. Ved bruk av angrefrist belastes kjøper fraktkostnader.

  1. Tilgjengelighet og priser

Vi gjør ethvert forsøk på å sikre at alle priser på vår nettside er nøyaktige, men uoverensstemmelser kan forekomme. Hvis vi oppdager en feil i prisen på varer som allerede er bestilt, vil vi informere deg så snart som mulig og be om at du bekrefter bestillingen din til riktig pris, samtidig som du får muligheten til å avbryte den. Hvis vi ikke lykkes i å kontakte deg, vil vi vurdere bestillingen som ble kansellert. Hvis vi avbestiller bestillingen din, får du full refusjon.

 

  1. Data beskyttelse

Bildesign AS vil aldri gjøre dine personlige opplysninger tilgjengelige for andre selskaper for markedsføringsformål. Vi vil føre oversikt over adressedetaljer med det formål å sende bestillingen din. 

Informasjonen du legger inn i registreringsskjemaene våre, kan samles inn og lagres kort av oss slik at vi kan kontakte deg i forhold til arten av ditt forsøk på transaksjon, selv om du ikke bekrefter transaksjonen. Dette kan brukes til å sende operative e-postmeldinger for å spørre om hvorfor kjøpet ikke ble fullført. Vi vil ikke bruke disse dataene til noe annet formål, vi lagrer det ikke lenger enn nødvendig, og vi vil absolutt ikke dele det med noe annet selskap. Vårt mål er bare å gi deg det høyeste servicenivået vi kan.